A Baileys története 1974-ben kezdődött Dublinban. David Dand, a Baileys keresztapjaként ismert, valami újat látott, valami előretekintően fényűzőt, álmodott egy innovatív és teljesen kielégítő likőrt. A Baileys recept egy keverék prémium minőségű krém háromszor desztillált whiskyvel, Írország legjobbja egy palackban. A Baileys krém minden egyes cseppjét kis, helyi ír családi gazdaságok szolgáltatják. Évente 38 ezer tenyésztett tejelő tehén több mint 220 millió liter friss tejterméket termelnek, kifejezetten a Baileys létrehozásához. Ezek a tehenek, akiket Baileys Ladies-nek ismernek, évente 300 napot töltenek Írország nyájas zöld vidékein, élvezve a friss ír levegőt.
CSAK AZ EREDETI ÍR KRÉMSZÍNŰ LIKŐRBEN HASZNÁLJUK A LEGFINOMABB ÖSSZETEVŐKET. AZ IRISH WHISKYT SZÁMOS MINŐSÉGI LEPÁRLÓBÓL SZEREZHETIK BE, BELEÉRTVE A HÍRES ÖREG BUSHMILLS LEPÁRLÓÜZEMET. A WHISKYT EGÉSZÍTI KI A FRISS ÍR TEJSZÍNHAB, KAKAÓ ÉS MENNYEI VANÍLIA GAZDAGSÁGÁT, AMELYEK MIND A TITKOS RECEPTÜKBE MENNEK. EGYÜTT TÖBBSZÖRÖS DÍJNYERTES ÍZÉRZÉST HOZNAK LÉTRE AZ ÖN SZÁMÁRA. MINDEN BAILEYS PALACKOT KIZÁRÓLAG ÍRORSZÁGBAN GYÁRTANAK ÉS PALACKOZNAK.
|