Első osztályú csokoládé likőrök Ausztriából! A Mozart csokoládéi a Mozartnak és a szülőhelyének, Salzburgnak tisztelegnek. Az egyes palackok mögött 150 éves tapasztalat áll a szeszesitaliparban. Minden Mozart csokoládé likőrben egy közös dolog van: természetes nyersanyagból készülnek, amit mindenki ismeri, és gyakorlatilag mindenki kedvel. A termelési folyamat a kakaó és a vanília hideg macerációja körül forog. Itt a legfontosabb összetevők az idő, a tapasztalat és a szenvedély, a likőr és a párlat állandó minőségének elérése érdekében. Egyedülálló ízük az összetevők feldolgozásához használt precíz feldolgozási hőmérséklet és a kidolgozott keverési folyamatok közvetlen eredménye.
Kiegyensúlyozott összetételű: a legfinomabb kakaóbab, belga csokoládé és gyümölcsös aroma Arabica kávéjegyekkel kombinálva.
Tapasztalja meg az intenzív kávécsokoládé kombinációt, a Mozart csokoládé likőr finoman olvadó kényeztetését.
Szín: Közepesen barna, sötétbarna visszaverődésekkel
Íz: Testes, keserédes kávé-csokoládé íz sült intenzív mokkás hanggal
Szájpadlás: Krémes, sima textúra
|