Első osztályú csokoládé likőrök Ausztriából! A Mozart csokoládéi a Mozartnak és a szülőhelyének, Salzburgnak tisztelegnek. Az egyes palackok mögött 150 éves tapasztalat áll a szeszesitaliparban. Minden Mozart csokoládé likőrben egy közös dolog van: természetes nyersanyagból készülnek, amit mindenki ismeri, és gyakorlatilag mindenki kedvel. A termelési folyamat a kakaó és a vanília hideg macerációja körül forog. Itt a legfontosabb összetevők az idő, a tapasztalat és a szenvedély, a likőr és a párlat állandó minőségének elérése érdekében. Egyedülálló ízük az összetevők feldolgozásához használt precíz feldolgozási hőmérséklet és a kidolgozott keverési folyamatok közvetlen eredménye.
A Mozart Gold Chocolate likőr belga csokoládéból, friss krémből, vanília és kakaóból készült. A Mozart csokoládé krém összetevői hosszú utat tettek meg. A felhasznált kakaó a Nyugat-Afrikából származó forastero és trinitario bab keveréke. A csokoládé likőr friss krémet tartalmaz, belga sötét csokoládét, valódi Bourbon vaníliát Madagaszkárból, granulált cukrot és cukorrépa-párlatot.
|